Home Sports Football WillaKa fotbollströjor barn Magnolia

WillaKa fotbollströjor barn Magnolia

0
Make your Motion!

arsenal tröjaBarcelona tröja

AFC Cup-evenemanget kommer att presentera en ny utmaning för Arema Cronus den här säsongen. I en synlig, Selangor FA som motståndare den 25 februari är det starkaste laget införs sedan klubben smeknamnet Singo Edan officiellt gick in i 2014 officiella tävlingen.
Tidigare i Indonesiens Super League har Arema aldrig mött en balanserad motståndare. Persik Kediri, Persijap Jepara, Sriwijaya FC, Persita Tengerang och Barito Putra, nivå under Arema. Värt det om Selangor FA är en värdig motståndare.
Trots att han har gjort ett tufft test i Malaysia, kommer Coach Arema Cronus Suharno inte att ändra sitt lags karaktär. Han planerar att sätta spelet aggressivt, snabbt och rakt fram, trots att han spelar hemma motståndare. Han tror att Arema fortfarande kan upprätthålla katamaranen.
Arema måste fortsätta leka med sin egen karaktär, så det genomsnittliga laget överlever utanför höljet, det gör vi inte. Arema är ett bra lag och kan göra mer Juventus tröja än att överleva. Suharno, söndag.
Han medger att Aremas trupp har ett solidt schema och förlorar återhämtningen jämfört med motståndare. Selangor FA vilade en vecka mer sedan deras sista match medan Singo Edan bara tre dagar efter att ha besegrat Barito Putra. Men han vågar säga att det inte är någon anledning. Sänk tempot Av spelet.
Sedan hanterat denna Klaten-tränare visade Arema aldrig någonsin defensivt spel. I olika händelser sedan före säsongen har Suharno patenterats med Ahmad Bustomi et al.
Det är mot denna konsekvens att Suharno inte kommer att göra stort spel genom att ändra sitt lags totala strategi. Egentligen har vi bättre försvarat vad vi har gjort, tillade han.
Lagkapten Arema Ahmad Bustomi gick också med på att Singo Edan skulle spela i sin egen stil. Oavsett spelform och motståndarens kvalitet, antar han Arema har redan en stark karaktär för att kunna besegra någon.
Spelare spelar alltid med hög nivå i varje spel, hårt arbete, ingen kompromiss och vet inte ge in. Jag tror att det är en typisk Arema som ska bibehållas i AFC Cup. Jag vet att Selangor är bra lag, men Chelsea tröja vi borde alltid tro Positivt som Arema kan, förklarade han.
Från Selangor kommer chefen Mehmet Durakovic sannolikt att spela fyra utländska spelare. Utan skak av skada kan värdarna fritt spela de bästa formationerna, inklusive fyra utländska legioner, Andik Vermansyah, Paolo Rangel, Junior Aparicedom och Steve Pantelidis.
Andik Vermansyah är placerad som en ren vinge under laget smeknamnet Red Giants, i hopp om att vara en räknare starter Arema. Han gav ingång till hans lag som Arema är ett starkt lag och nästan hälften av hans styrka är en utländsk spelare.
Jag sa till min FA i Selangor-kollegor att det är Christian och Gonzales och Victor Igbonefo. Beroende på chefen, sa Andik Vermansyah.

ArtMotion Ads